Eau de Parfum Naturelle

Eau de Parfum Naturelle

Ervaar een zintuiglijke reis met de natuurlijke parfums van Marie-Stella-Maris, waar elke geur een uniek verhaal vertelt, geïnspireerd door de kracht en zuiverheid van water. De parfums zijn met zorg geformuleerd, bestaande uit 96% tot 100% natuurlijke ingrediënten.

No. 15 Amber Haze 
Zachte mist die over rustige wateren neervalt, belichaamt Amber Haze sereniteit en comfort. Ambrette neemt je mee op een reis met zijn muskusachtige essentie, terwijl Neroli bloeit in het hart en een poederige, bloemige eerste indruk geeft. Uiteindelijk verankert Sandelhout de reis: zijn warme omhelzing biedt tijdloze rust en omhult je in een kalmerende cocon van zachtheid en balans.

No. 17 Rose Fumée
Net als door regen gekuste bossen en aarde, wekt Rose Fumée de zintuigen en leidt je naar een rijk van hernieuwde energie. Cipres prikkelt de zintuigen en ontsteekt een avontuur door de omhelzing van de natuur, terwijl Roos zich ontvouwt met zijn tijdloze elegantie in het hart. Geaard door de rijkdom van Patchouli, is deze verleidelijke reis een contrast tussen het bekende en onbekende – een verkwikkend verhaal in perfecte harmonie.

No.18 Terre Fertil
Geïnspireerd op de transformatie van dorre landschappen in weelderige oases, verleidt Terre Fertile met de allure van grenzeloze mogelijkheden. De reis begint met een kruidige kick van roze peper, die leidt naar het delicate hart van iris en een onverwachte bloemige charme onthult. Tot slot omhult Tonkaboon de geur in een warme omhelzing en laat een spoor van onmiskenbare verleiding achter.